Anlık Bildirim

George R.R. Martin, yeni kitabı Winds of Winter'ın bu yıl çıkmasını umuyor: "Yüzlerce sayfa daha yazmam lazım"

Game of Thrones dizisi ile tüm dünyada popüler olan başarılı yazar George R.R. Martin, yeni kitabı The Winds of Winter'ı yazmaya devam ediyor. Bu yıl yayınlanabilir.

George R.R. Martin, yeni kitabı Winds of Winter'ın bu yıl çıkmasını umuyor: 'Yüzlerce sayfa daha yazmam lazım' Tam Boyutta Gör

Game of Thrones dizisi ile dünya çapında popüler olan George R.R. Martin'in yazdığı A Song of Ice and Fire kitap serisinin altıncı kitabı Winds of Winter'dan yeni bir gelişme paylaşıldı.

Fazlasıyla uzun zamandır beklenen Winds of Winter, bu yıl çıkabilir ancak söz konusu George R.R. Martin olunca pek güvenilir olmadığını da söylemek gerek. George R.R. Martin, geçtiğimiz günlerde A Song of Ice and Fire kitap serisinin altıncı kitabı Winds of Winter ile ilgili bir güncelleme yaptı.

Söylediğine göre kendisi 2020 yılında fazlasıyla çalışmış ve yüzlerce sayfa yazmış. Ancak kendisinin söylediğine göre kitabın tatmin edici bir sonuca ulaşabilmesi için daha yüzlerce sayfa yazması gerekiyormuş. Yine de kendisi 2021 yılına yetiştirebileceğini söylüyor.

Ayrıca son olarak George R.R. Martin, kitap ile ilgili muhtemel bir çıkış tarihi verdiğinde internetteki bazı "pisliklerin" bunu bir söz olarak algıladığını ve kitap çıkmadığında kendisini çarmıha germek için beklediklerini söyledi. Kısaca kendisi sabırsız ve saygısızca davranan kitleye bir hayli sinirli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim