Anlık Bildirim

Bir PS5 özel oyunu daha ertelendi: Bethesda yapımı Ghostwire: Tokyo, 2022'ye ertelendi

Bethesda'nın yayıncılığını yaptığı konsolda PlayStation 5'e özel olacak Ghostwire: Tokyo'nun 2022'ye ertelendiği açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ghostwire: Tokyo, 2022'ye ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Tango Gameworks'ün yaptığı, korku temalı aksiyon macera oyunu Ghostwire: Tokyo'nun ertelendiği açıklandı.

Ghostwire: Tokyo, 2022'de Çıkacak

Normalde bu yıl içerisinde gelmesi beklenen Ghostwire: Tokyo, ne yazık ki son yapılan açıklama ile birlikte 2022 yılına ertelendi. Net bir tarih verilmese de 2022'nin başlarında çıkacağı söylendi. Geliştirici ekip Tango Gameworks, oyunu bitirebilmek için biraz daha süreye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ayrıca önümüzdeki aylarda oyuna dair daha fazla ayrıntı göreceğimizin müjdesi de verildi.

Ghostwire: Tokyo'nun Bethesda'nın yayıncılığını yaptığı bir oyun ve konsolda yalnızca PlayStation 5 için çıkış yapacak. Ayrıca PC için de erişilebilir olacak. Bethesda ve Sony'nin bu oyun için anlaşması Microsoft'un Bethesda'yı satın almasından önce gerçekleşmişti. Aynı Deathloop'ta olduğu gibi. Bu oyun da Deathloop gibi 1 yıllık özel bir anlaşmaya bağlı büyük ihtimalle ancak resmi bir açıklama olmadığını belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim