Anlık Bildirim

Gizlilik odaklı tarayıcı DuckDuckGo, Mac kullanıcılarına sunuldu: İzlenmeye son

Aynı adlı arama motorunun geliştiricisi DuckDuckGo, gizlilik ve güvenlik odaklı masaüstü tarayıcısının beta testini Mac kullanıcılarına açtı.                    
Gizlilik odaklı tarayıcı DuckDuckGo, Mac kullanıcılarına sunuldu Tam Boyutta Gör
Arama motoru DuckDuckGo, aynı isimli masaüstü tarayıcısının herkese açık beta sürümünü yayınladı. Daha önce kapalı modda test edilen tarayıcının şimdilik sadece Mac sürümü mevcut. 

Tarayıcı, açılır pencerelere karşı koruma sağlıyor, arama geçmişini yalnızca yerel olarak kaydiyor ve reklamlar için kullanıcı davranışını izlemiyor. Tarayıcı ayrıca hedefli reklamları devre dışı bırakmanıza da olanak tanımakta. Son olarak, tarayıcının varsayılan olarak sitenin HTTPS sürümünü yüklemeye çalıştığını da belirtelim.

Windows sürümü de yolda

Ancak DuckDuckGo anonim bir tarayıcı değil ve Tor gibi kullanıcının konumunu gizleme yöntemleri kullanmıyor. Teknik olarak tarayıcı, Safari tarafından kullanılan WebKit motoruna dayanmakta. Chrome'u birçok yönden geride bırakıyor ve Google'ın tarayıcısından %60 daha az veri kullanıyor. Buraya tıklayarak DuckDuckGo tarayıcısını indirebilirsiniz.

Tarayıcının Windows sürümü hala geliştirilme aşamasında ve kapalı modda test ediliyor. Bir sonraki aşama önümüzdeki aylarda gerçekleşecek ve o zaman Windows sürümü de kullanıcılara açılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim