Anlık Bildirim

Nvidia GeForce Now'ın veritabanına göre God of War, PC'ye geliyor

Nvidia GeForce Now'ın veritabanında çıkan verilere göre God of War, PC'ye geliyor. Ayrıca listede diğer birçok PlayStation oyununun da ismi bulunuyor.

God of War PC'ye geliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Nintendo ve Sony, birinci parti stüdyolarından çıkan oyunları diğer platformlara getirmiyor. Ancak Sony geçtiğimiz yıl bir değişikliğe giderek birçok PlayStation oyununun PC'ye geleceğini belirtmişti. Hatta Horizon Zero Dawn ve Days Gone çıkışını yaptı ve Uncharted 4 geçtiğimiz hafta PC için resmi olarak duyuruldu. Ancak GeForce Now'ın veritabanında çıkan bilgiler önemli birkaç oyunun daha PC'ye geleceğini gösteriyor.

God of War PC'ye Geliyor Olabilir

Geçtiğimiz saatlerde çıkan haberlere göre GeForce Now'ın veritabanında God of War, Gran Turismo 7, Ghost of Tsushima, Demon's Souls Remake, Returnal, Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank ve çok daha fazlasının ismi bulunuyor. Bu oyunların tamamının isminin bulunması elbette PC'ye gelecekler anlamına gelmiyor. Ancak Uncharted Collection için doğru bir isim listede bulunuyor ve bu da ihtimali arttırıyor.

Ancak yine de Gran Turismo 7, Returnal ve Horizon Forbidden West gibi oyunların PC'ye gelme durumu en azından önümüzdeki birkaç yıl için imkansız diyebiliriz. Zaten bu oyunların yanında da "Bilinmiyor" yazıyor. Ancak God of War'un isminin yanında Steam yazıyor. PC'ye gelen diğer oyunların yanında da yine Steam yazıyor. God of War 2'nin yaklaştığını ve ilk oyunun üzerinden 3 yıl geçtiğini de düşünürsek God of War'un PC'ye gelmesi çok sürpriz olmaz ancak gayet sevindirici olur PC oyuncuları için.

Paylaşılan listeyi aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca GeForce Now'ın veritabanına erişen kullanıcı bunu nasıl yaptığına dair bir de video paylaştı. Onu da aşağıda bulabilirsiniz.

God of War PC'ye geliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11598 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim