Anlık Bildirim

God of War stüdyosu, "duyurulmamış bir oyun" için yeni ekip arkadaşları arıyor

Santa Monica Stüdyosu, henüz duyurulmamış yeni bir PlayStation-özel oyunu için ekip arkadaşları arıyor. Yeni projenin detayları hakkında şu an için bilgimiz yok.

God of War stüdyosu, 'duyurulmamış bir oyun' için yeni ekip arkadaşları arıyor Tam Boyutta Gör

Sony'nin God of War oyunlarından sorumlu stüdyosu Santa Monica, yepyeni ve henüz duyurulmamış büyük bir proje için ekip arkadaşları arıyor. Aralarında baş senaristin de bulunduğu birçok farklı pozisyon için şu anda Santa Monica Studio internet sitesi üzerinden iş ilanları verilmiş durumda.

Santa Monica'da şu anda 33 farklı iş ilanı var. Pozisyonlar arasında animasyon yönetmeni, oynanış tasarım yönetmeni, baş oynanış programcısı, baş sanat tasarımcısı, baş hikaye anlatım tasarımcısı ve baş bölüm tasarımcısı gibi birimlere ait ilanlar görüyoruz. Santa Monica yeni oyunu için ekibini epey bir genişletmeye hazırlanıyor.

Henüz duyurulmamış yeni projenin detayları hakkında elbette şu an için pek bir bilgimiz yok. Ancak verilen iş ilanlarının içeriklerine baktığımızda, projenin büyük bir ihtimalle henüz daha ilk evrelerinde olduğunu anlıyoruz. Baş sanat tasarımcısı ve baş senarist gibi pozisyonlar bu tarz büyük projelerin temel noktalarını oluşturuyor, dolayısıyla bu pozisyonlar genelde oyunların geliştirme sürecinin ilk kısımlarında doldurulur.

God of War yönetmeni Cory Barlog, God of War harici yeni bir seriye başlamak istediği yönünde daha önce bazı açıklamalar yapmıştı. Santa Monica'nın duyurulmamış yeni projesi bu tarz yeni bir serinin başlangıcı da olabilir. Ancak elbette günümüzün yüksek bütçeli AAA oyunları çok uzun süren geliştirme süreçlerine sahip. Söz konusu projenin henüz ilk evrelerinde olduğunu kabul edersek en azından önümüzdeki 2 yıllık süreçte oyundan pek bir şey görmemiz mümkün değil diyebiliriz.

Diğer taraftan bildiğiniz gibi Santa Monica ekibinin büyük bir kısmı şu anda God of War: Ragnarök oyunuyla meşgul. Ragnarök'ün 2021 yılında yayınlanacağı söylenmişti ancak şu ana kadar ilk teaser videosu hariç oyundan hiçbir detay yayınlanmadı. 2022'ye kalma ihtimali yüksek gibi görünüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim