Anlık Bildirim

Godzilla vs. Kong ikinci haftasında da 'pandemi rekorları' kırmaya devam ediyor

Godzilla vs. Kong şimdi de Kuzey Amerika'da pandemi rekoru kırmayı başardı. Filmin dünya geneli toplam hasılatı ise 300 milyon dolara yaklaşmış durumda.

Godzilla vs. Kong ikinci haftasında da 'pandemi rekorları' kırmaya devam ediyor Tam Boyutta Gör

Bu yılın en büyük filmlerinden olan Godzilla vs. Kong gişe rakamlarıyla beklentilerin çok üzerine çıkmayı başardı. Geride bıraktığımız hafta anavatını olan Kuzey Amerika'da da vizyona giren film, ilk hafta sonunda yeni pandemi rekoru kırmayı başardı. Godzilla vs. Kong'un dünya geneli toplam hasılatı iki haftada 285 milyon dolara ulaştı.

Godzilla vs. Kong Kuzey Amerika'daki ilk hafta sonunda 48,5 milyon dolarlık etkileyici bir hasılat elde etti. Pandemi döneminin bir önceki lideri, ilk hafta sonunda 16,7 milyon dolar kazanan Wonder Woman 1984'tü. Ayrıca Tom & Jerry filmi de 14 milyon dolar kazanmıştı. Godzilla vs. Kong bu iki filmi 3'e katlamayı başardı.

Godzilla vs. Kong'un Çin'deki toplam hasılatı ise şu anda 137 milyon dolar seviyesine ulaşmış durumda. Pandemi sürecinde Çin'de 100 milyon doları aşan ilk film olmayı başardı. Çin, 2020 yılında ilk kez Kuzey Amerika'yı geçerek dünyanın en büyük sinema pazarı haline gelmişti.

Gişe macerası sonunda Godzilla vs. Kong'un rahatlıkla 400 milyon doları geride bırakması bekleniyor. Pandemi, HBO Max ve Avrupa'da sinemaların hala kapalı olması gibi faktörlere rağmen film gişelere adeta bir hayat öpücüğü vermeyi başardı.

Godzilla vs. Kong'un bu başarısı ayrıca Hollywood stüdyolarına da önümüzdeki süreçte büyük bir güven verecek. Stüdyolar artık filmleri ertelemekten vazgeçebilir.

Kaynakça https://variety.com/2021/film/news/box-office-godzilla-vs-kong-sets-pandemic-record-1234943885/ https://deadline.com/2021/04/godzilla-vs-kong-second-weekend-china-global-international-box-office-1234727363/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13006 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
godzilla vs. kong, godzilla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim