Anlık Bildirim

Oppenheimer ve Barbie kapışması başladı: İşte ilk hasılat raporları

Sinema severlerin büyük heyecanla beklediği Oppenheimer ve Barbie filmlerinin gişe mücadelesi başladı. Ön gösterim hasılatları oyuncak bebekle ilgili pembe peri masalının önde olduğunu gösteriyor.
Oppenheimer ve Barbie kapışması başladı: İşte hasılat raporları Tam Boyutta Gör
Greta Gerwig'in Barbie'si ve Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ı arasındaki gişe mücadelesi resmi olarak başladı. İki yeni filmin gişe hasılatları merak konusuydı. Bu konuya ilişkin ilk raporlar geldi. Sinema temalı Deadline internet sitesi gidişata ışık tutacak bazı rakamlar paylaştı.

Warner Bros. yapımı Barbie filmi çarpıcı bir başlangıça imza atmış durumda. Aktarılan bilgilere göre, oyuncak bebekle ilgili pembe peri masalı ön gösterimlerde 20 milyon dolar kazanırken, atom bombasının icadını konu alan 3 saatlik ağır drama 9 milyon dolar gibi bir hasılat elde etti.

Oppenheimer ve Barbie kapışması başladı: İşte hasılat raporları Tam Boyutta Gör

İşte ilk hafta sonu tahminleri

Barbie, Disney'in 17.5 milyon dolar ön gösterim hasılatına ulaşan Galaksinin Koruyucuları 3 filminden daha iyi bir performans gösterdi. Analistler, Margot Robbie'li filmin hafta sonu 130 milyon dolar, Cillian Murphy'li yapımın ise yaklaşık 50 milyon dolar gibi bir gişe hasılatına ulaşacağını tahmin ediyor.

Oppenheimer ve Barbie kapışması başladı: İşte hasılat raporları Tam Boyutta Gör
Nolan'ın Oppenheimer filminin de oldukça iyi bir başlangıç yaptığı söylenebilir. Zira R-rated yaş sınırı (17 yaş ve altı ebeveyniyle izleyebilir), üç saatlik gösterim süresi ve ağır konusu gibi zorlayıcı faktörlere rağmen ön gösterimlerde 9 milyon doların üzerinde bir gişe hasılatı elde etti. Bu, gerçekten etkileyici bir başarı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36711 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim