Anlık Bildirim

Google, Android 11'in resmi tanıtım tarihini açıkladı

Arama devi Google, yeni nesil mobil işletim sistemini bu yılki I/O Geliştirici Konferansı'nda tanıtacak. Android 11'in tanıtılacağı etkinliğe giriş ücreti ise 1.150 dolar olarak belirlendi.

Google, Android 11'in resmi tanıtım tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör

Google, bu yılki I/O Geliştirici Konferansı'nın tarihini resmen açıkladı. Etkinlik 12-14 Mayıs tarihleri arasında Kaliforniya'da yapılacak.

Konferansın en dikkat çekici kısmı şüphesiz ki Android 11'in tanıtılması olacak. Şirket yetkilileri, işletim sisteminin yeni sürümündeki dikkat çekici özelliklerden bahsedecekler.

Google kısa bir süre önce Android 11'in ilk geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. İşletim sistemi, 5G bağlantısıyla ilgili daha iyi seviyede destek sunacak.

Google, Android 11'in resmi tanıtım tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör

Giriş ücreti 1.150 dolar

Ayrıca hem delikli hem de şelale ekranlı cihazlar için optimize edildiğini belirtelim. Bunlara ek olarak performans, güvenlik ve konum odaklı iyileştirmeler ve yenilikler içerecek. 

Google I/O 2020'nin giriş ücreti 1.150 dolar olarak belirlendi. Öğrenci veya öğretmenlere indirim yapılacak. Akademik konumda olanlar 375 dolar giriş ücreti ödeyerek konferansa katılabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim