Anlık Bildirim

Google Play Games for PC'nin betası başlıyor: Fare klavye desteği ile gelecek

Android oyunlarını Windows'a getirecek Google Play Games for PC yakında geliyor. Yeni uygulamanın beta testleri yakında Hong Kong, Güney Kore ve Tayvan'da başlıyor.

Google Android oyunlarını Windows'a getiriyor Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Google, geçtiğimiz aylarda Android oyunlarını Windows'a getirecek yeni Google Play Games For PC uygulamasını duyurmuştu. Şirket bugün itibari ile Hong Kong, Güney Kore ve Tayvan’da yeni uygulamanın sınırlı beta testlerini başlatıyor.

Oyunlara PC'den devam edilecek

Uygulama desteğinin hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarlar için sunulacağını söyleyen Google, kullanıcıların Android telefonda yarım bıraktığı oyunlara PC üzerinden devam edebileceklerini söylüyor. Bununla birlikte uygulamanın beta sürümüne erişim sağlayan kullanıcılar, Mobile Legends, Summoners Wars, State of Survival ve Three Kingdoms Tactic gibi popüler 25’den fazla oyuna erişebilecekler.

Fare ve klavye girişlerini de destekleyecek yeni PC uygulaması, kullanıcıların oyun kataloglarına göz atmalarına ve beğendikleri Android oyunu indirip oynamalarına izin verecek. Uygulamanın beta sürümünün paylaşılması ile beraber Google, oyun geliştiricilerinin PC ile optimize edilmiş uygulamalar geliştirmesini sağlayacak daha fazla ayrıntı paylaşacağını söylüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim