Anlık Bildirim

Windows bilgisayarları hızlandıran Microsoft PC Manager programı yayınlandı

Microsoft, bilgisayar temizleme aracı PC Manager'ı bir süredir test ediyordu. Windows 10 & 11 bilgisayarların performansını iyileştiren program, Microsoft Store'dan indirilebiliyor.
microsoft pc manager indir ücretsiz Tam Boyutta Gör
CCleaner’a ücretsiz alternatiflerden Microsoft PC Manager programı, x64 ve ARM mimarileri dahil Windows 11 ve 10 için yayınlandı. Microsoft PC Manager, performansı ve RAM kullanımını optimize etme, sürücüdeki gereksiz dosyaları temizleme, işletim sistemi sorunları gidermek, Microsoft Defender tarafından sağlanan antivirüs koruması, Windows uygulamaları için açılır pencere engelleyici ve fazlasını getiriyor.

Microsoft PC Manager özellikleri ile neler sunuyor?

microsoft pc manager araçları Tam Boyutta Gör
Microsoft PC Manager, temel bakımın yanı sıra RAM kullanımını gösteren bir araç çubuğu, Ekran Alıntısı Aracı’na bağlantı, hızlı erişim için web sitelerini hızlı bir şekilde sabitleme gibi kolaylıklar da sağlıyor. Yerleşik Görev Yöneticisi, çalışan işlemlere göz atmanıza, her bir işlemin RAM tüketimini görmenize ve sistem kaynaklarını tüketen işlemlerin sonlandırılmasına olanak tanıyor.

Microsoft’un PC yöneticisi programının kullanımı ücretsiz ve arayüzü Windows temasına uyacak şekilde ayarlanabiliyor. Microsoft, üçüncü parti bilgisayar temizleme uygulamalarının zararlı olduğuna dikkat çekerek, çok önemli kayıt defteri dosyalarının kazara silinme olasılığının daha yüksek olacağı konusunda uyarıyor. Microsoft, kendi PC temizleme ve optimizasyon programı için gerekli sistem dosyalarının silinmeyeceği hususunda söz veriyor.

Microsoft PC Manager indir

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28227 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, bilgisayar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim