Anlık Bildirim

ChatGPT sohbet robotuna rakip geliyor: Google BArd

Google’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yapay zekâ sohbet robotu Google BArd duyuruldu. ChatGPT ile rekabet edecek olan Google BArd kapalı beta testine başlıyor. 
Google BArd
Yapay zekâ tabanlı iletişim teknolojilerinin kısa süre içerisinde geldiği nokta inanılmaz. ChatGPT sohbet robotu ayda 560 milyon ziyaret ve 100 milyondan fazla tekil ziyaretçi ile internet tarihinin en hızlı büyüyen platformu oldu. Google de bu trendi kaçırmak istemiyor.

Google BArd nedir?

Arama konusundaki liderliğini tehlikeye düşüreceğini düşündüğü için hızlı bir şekilde kolları sıvayan Google, hali hazırda üzerinde çalıştığı LaMDA teknolojisini temel alacak. Google BArd adıyla tanıtılan platform doğrudan ChatGPT robotunu temel alıyor.

Google BArd robotu verilen basit komutlara karşılık detaylı cevaplar hazırlayacak. Cevapların kaliteli ve güvenli olması için çıta yüksek tutulurken gerçek Dünya verilerini analiz edeceği belirtiliyor.

İlk etapta farklı coğrafyalardan, teknolojinin gerçek hayatta kullanımını doğru bir şekilde analiz edebilecek katılımcılar ile kapalı bir beta süreci başlayacak. İlerleyen haftalarda ise geniş katılımlı bir sürece dönüşeceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim