Anlık Bildirim

Google, Chrome'un deneysel özelliklerini test etmeyi kolaylaştırıyor

Google, Chrome tarayıcısı için yayınladığı tüm özellikleri daha öncesinden test ediyor. Şimdi Chrome Canary kullanıcıları bu testlere Chrome Labs'ın bayrağını etkinleştirerek rahatça erişebilir.

Google, Chrome'un deneysel özelliklerini test etmeyi kolaylaştırıyor Tam Boyutta Gör

Google Chrome Labs, Chrome Canary'nin en son sürümünde yeni bir özellik olarak test ediliyor. Chrome Labs bayrağı etkinleştirildiğinde kullanıcılar, deneysel özellikleri görmek için araç çubuğu menüsünden ona erişebilecek. Chrome Labs bayrağı Mac, Windows ve Linux'ta şimdilik yalnızca Chrome Canary aracılığıyla kullanılabilir.

Chrome Labs bayrağı ile Chrome deneylerini test edin

Kullanıcıların son sürümden önce deneysel Chrome özelliklerini test etmelerinin birden fazla yolu vardır ancak sunulan en son yöntem en hızlı ve en kolay olanıdır. Chrome Canary'de, Chrome Labs tarayıcı deneylerine artık doğrudan araç çubuğundan erişilebilir.

Chrome Labs'i araç çubuğundan erişilir kılmak için öncelikle Chrome Canary'de chrome://flags/ adresine gidilip Chrome Labs aratılmalıdır. Çıkan sonuçlardan Chrome Labs'e tıklayarak etkinleştirilmeli. Etkinleştirme gerçekleştirildikten sonra ise tarayıcı kapatılıp tekrar başlatılarak özelliğe erişim sağlanabilir.

Google'ın Chrome Labs bayrağını tüm Chrome kullanıcılarına sunup sunmayacağı şu an için belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim