Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar artık normal fotoğraflarınızı üç boyutlu gibi gösterebilecek

Arama devi Google, yaptığı yeni bir duyuru ile birlikte Google Fotoğraflara 3D özelliğinin eklendiğini ve iki boyutlu fotoğraflara 3D efektinin uygulanabileceğini açıkladı.

Google Fotoğraflar artık normal fotoğraflarınızı üç boyutlu gibi gösterebilecek Tam Boyutta Gör

Google Fotoğraflar yakında normal fotoğrafları üç boyutlu efekt uygulanmış gibi gösterebilecek. Şirket bu özelliğe Sinematik Fotoğraflar (Cinematic Photo) adını verdi ve bu fotoğraflar Anılar özelliğinin bir parçası olacak.

Otomatik olarak oluşturulacak

Şirket, sinematik fotoğraflar oluşturmak için makine öğrenimi algoritmalarının kullanıldığını belirtiyor. Bu teknikle birlikte çekim derinliği hesaplanıyor ve sahnenin 3 boyutlu hali oluşturuluyor. Bu özelliğin, cihazdan derinlik bilgisini almasa bile çalışacağı ifade edilirken, Google bu fotoğrafların otomatik olarak oluşturulacağına dikkat çekiyor.

Yukarıdaki örneğe bakacak olursak, Google Fotoğraflar uygulamasına gelen bu yeni özelliğin oldukça başarılı olduğunu söylemek mümkün. Şirket ayrıca Anılar kısmı için yeni temaların kullanıma sunulduğunu ve tüm bu yeniliklerin önümüzdeki ay tüm kullanıcılara kademeli olarak sunulacağını açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim