Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar'ın Kilitli Klasör özelliği yakında iOS'a geliyor

Google'ın geçtiğimiz Mayıs ayında duyurduğu ve şu an için yalnızca Pixel cihazlarda erişilebilir olan Google Fotoğraflar'ın Kilitli Klasör özelliği yakında iOS cihazlarda da kullanılabilecek.

Google, I/O 2021 etkinliğinde duyurduğu Google Fotoğraflar'da Kilitli Klasör özelliğini önümüzdeki yılın başlarında iOS cihazlara getireceğini açıkladı. Özellik şu an için yalnızca Pixel cihazlarda kullanılabiliyor.

Kilitli Klasör özelliği iOS'a geliyor

Google Fotoğraflar'da Kilitli Klasör'e eklenen fotoğraflar ve videolar, galeride görüntülenemiyor. Ayrıca klasördeki görsellere erişim için bir PIN veya biyometrik doğrulama yapılması gerekiyor. Teknoloji devi, bu özelliğin yakında iPhone ve iPad'lerde de kullanılabilir olacağını söyledi.

Google açıklamasında: "Mayıs ayında Fotoğraflar ekibimiz, Google Fotoğraflar'da veya cihazınızdaki diğer uygulamalarda gezinirken görünmemeleri için fotoğrafları ve videoları ayrı ayrı kaydedebileceğiniz parola korumalı bir alan olan Pixel'de Kilitli Klasör'ü kullanıma sundu. Bu özelliğin yakında Android'de Google Fotoğraflar'a ve önümüzdeki yılın başlarında iOS'a geleceğini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz." ifadelerinde bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim