Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar uygulamasına ücretli özellikler geliyor

Teknoloji devi Google, milyonlarca kullanıcısı olan Fotoğraflar uygulamasına ücretli özellikler eklemek üzere harekete geçti. Artık bazı işlevler için ödeme yapılması gerekecek.

Google Fotoğraflar uygulamasına ücretli özellikler geliyor Tam Boyutta Gör

En popüler Google hizmetlerinden biri olan Google Fotoğraflar artık tamamen ücretsiz olmaktan çıkıyor. Dev şirket milyonlarca kullanıcısı olan uygulamadan para kazanmaya karar verdi.

XDA geliştirici forumu uzmanları, uygulama sürüm 5.18'in kaynak kodunda, ücretli hizmetlerin yakında piyasaya sürülmesine ilişkin ipuçları buldular. Google Fotoğrafların ücretli özellikler sunacağı varsayımı, arayüzde yer alan "Google One üyeliğiyle daha fazla düzenleme özelliği edinin" ve "Google One üyeliğiyle bunun ve diğer özelliklerin kilidini açın" ibarelerine dayanıyor.

Google Fotoğraflar uygulamasına ücretli özellikler geliyor Tam Boyutta Gör

Popüler efektler de listede

Hangi özellikler için ücret ödeneceği henüz belli değil. Ancak kaynak kodların bazı kısımlarında Vivid, Dynamic, HDR, Afterglow, Ember ve diğer başka filtrelerden bahsediliyor. Burada, kullanıcı tarafından seçilen renk dışındaki tüm renkleri görüntüden kaldırmanıza izin veren en popüler filtrelerden biri olan ColorPop filtresinin de yer aldığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim