Anlık Bildirim

Google Haritalar 15. yaşına girerken beraberinde birçok yenilik getiriyor: Detaylı toplu taşıma bilgileri, geliştirilmiş canlı görünüm ve daha fazlası

2005 yılında kullanımına başlanılan Google Haritalar, yeni yaşına girerken uygulamada önemli değişiklikler sunuyor. Google Haritalar tüm bunlarla beraber logo değişikliğine de gidiyor.

Google Haritalar 15. yaşına girerken beraberinde birçok yenilik getiriyor: Detaylı toplu taşıma bilgileri, geliştirilmiş canlı görünüm ve daha fazlası Tam Boyutta Gör

Google Haritalar,15 yaşını dolduruyor ve kutlamak için Google, iOS ve Android'de uygulama için bir güncelleme yayınlıyor. Google yayınladığı güncelleme ile birçok yeniliği de gidiyor. Değişen logo, yeni kolay erişim sekmeleri ve detaylı toplu taşıma özellikleri yeni günceleme ile gelecek özellikler arasında yer alıyor.

Google Haritalar, tamamen yeni bir logoya kavuşuyor. Google, şirkete ait uygulamalarda belirli bir bütünlük oluşturmak amacıyla haritalar logosunu diğer uygulamalara benzer renklerle değiştiriyor.

Kolay erişim sekmeleri

Gücelleme ile birlikte gelen özelliklerden biri de yeni kolay erişim sekmeleri oluyor. Sekmelerde yer alan; keşfet, iş/ev rotası, kaydedilenler, katkıda bulunun ve güncellemeler düğmeleri ile artık haritaları kullanmanız daha kolay hale gelecek.

Daha önce olduğu gibi, keşfet sekmesi restoranlar veya müzik mekanları gibi yakındaki eğlence merkezleri, hastaneler, taksi durakları ve daha birçok şey hakkında bilgi verirken, iş/ev rotası size trafik yoğunluğuna göre işe giderken ya da eve dönerken en kısa sürede varmanızı sağlayacak yollar öneriyor.

Kaydedilenler sekmesi, kaydettiğiniz tüm bu noktaları tek bir yerde görüntülemenize olanak sağlıyor. Bir sonraki kolay erişim sekmesi olan katkıda bulun ise geri bildirim sağlamayı ve bulunduğunuz yerler hakkında yorum oluşturmayı kolaylaştırıyor. Sekmelerde yer alan son özellik olan güncellemeler, yerel uzmanlardan ve yayıncılardan görülmesi gereken, trend olan bir özet akışı sağlar. Önerileri ağınızla keşfetmeye, kaydetmeye ve paylaşmaya ek olarak, soruların yanıtlanması için doğrudan işletmelerle iletişime geçmenize olanak sağlıyor.

Mart ayında Google, kullanıcıları toplu taşıma ile ilgili koşullardan haberdar etmek için Google Haritalar'daki toplu taşıma özellikleri hakkında yeni bilgiler vermeye başlayacak. Sıcaklık, erişilebilirlik, yerleşik güvenlik ve belirlenmiş herhangi bir kadın bölümü varsa ayrıntıları içeren otobüsler, metrolar ve trenler için bilgiler eklenecek.

Canlı görünüm özelliğine yeni güncellemler

Önümüzdeki aylarda Google,  AR tabanlı Canlı Görünüm kullanımını genişletecek ve özelliklerini artıracak. Yeni gelecek özellikler arasında bir yerin size ne kadar uzakta ve hangi yönde olduğunu hızlı bir şekilde görebileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim