Anlık Bildirim

Google Haritalar'a rakip Petal Haritalar artık Huawei AppGallery'den indirilebiliyor

Huawei geçtiğimiz aylarda tanıttığı navigasyon ve harita hizmetini kullanıma sundu. Petal Haritalar uygulaması artık Huawei AppGallery üzerinden cihazlara indirilebiliyor.

Google Haritalar'a rakip Petal Haritalar artık Huawei AppGallery'den indirilebiliyor Tam Boyutta Gör

Çinli teknlolji devi Huawei geçtiğimiz Ekim ayında Google Haritalar'a alternatif olarak geliştirdiği navigasyon ve harita hizmetini tanıtmıştı. Petal Haritalar (Petal Maps) isimli uygulama artık AppGallery'den indirilebiliyor.

Petal Haritalar şu an beta sürecinde ancak cihazınıza yüklemek için kayıt olmanıza gerek yok. EMUI 11 ile çalışan Huawei P40, Mate 30 veya Mate 40 serisi akıllı telefonlardan birine sahip olmanız yetiyor.

Google Haritalar'a rakip Petal Haritalar artık Huawei AppGallery'den indirilebiliyor Tam Boyutta Gör

Dünya genelinde 140'tan fazla ülke ve bölgede kullanılabilen Petal Haritalar, sadece mevcut konumunuzu belirlemenize, haritaya göz atmanıza veya konum aramanıza olanak sağlamakla kalmayıp daha fazlasını sunuyor.

Gerçek zamanlı trafik durumunu gösteriyor

Uygulama trafik sıkışıklıklarını gerçek zamanlı olarak gösterebilme özelliğine sahip. Ayrıca araba kullanırken elinizi havadan hareket ettirerek haritanın konumunu ayarlayabiliyorsunuz. Havada hareketler ile rotanın tamamını veya yalnızca geçerli bölümü görüntüleme arasında geçiş yapmanız da mümkün.

Google Haritalar'a rakip Petal Haritalar artık Huawei AppGallery'den indirilebiliyor Tam Boyutta Gör

Petal Haritalar anahtar kelimelerle arama yapabileceğiniz oldukça geniş bir veritabanına sahip. Navigasyon modunda 2D/3D görüntüleme modları arasında seçim yapmanıza imkân tanıyan uygulama, gerçek zamanlı trafik verileri sayesinde sizi gideceğiniz yere trafiğe takılmadan götürebiliyor.

Kaynakça https://appgallery.huawei.com/app/C102457337 https://www.huaweicentral.com/petal-maps-app-now-available-to-download-from-huawei-appgallery/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim