Anlık Bildirim

Katlanabilir Google Pixel Notepad'ten ilk bilgiler geldi: Fiyatı ile şaşırtabilir

Pixel akıllı telefon modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Google, katlanabilir bir Pixel Notepad modeli üzerinde çalışıyor. Yeni cihazın fiyatı hakkında ilk bilgiler geldi.

Google'ın katlanabilir Pixel modeli fiyatı ile şaşırtabilir Tam Boyutta Gör

Günümüzde katlanabilir telefonların popüler olması ile birlikte birçok telefon üreticisi yeni modeller üzerinde çalışmalara başladı. Bu isimler arasına katılan Google, yakında katlanabilir Pixel Notepad modelini piyasaya sürecek.

Fiyatı ile şaşırtabilir

Sızdırılan bilgilere göre yeni telefonunu 1400 dolar civarında bir fiyat etiketi ile kullanıcılara sunmayı planlayan şirket, 1799 dolara satılan Samsung Galaxy Z  Flip 3 ve Fold 3 modelleri ile rekabet etmeyi planlıyor. Pixel telefonlar her ne kadar kronik sorunlar ile gündeme geliyor olsa da uygun fiyatlı katlanabilir bir Pixel modeli kullanıcılardan büyük bir ilgi görebilir.

Pixel 6'da kullanılan Tensor işlemcisi, 12 GB’a ulaşan bellek kapasitesi, Sony IMX363 kamera sensörü ve 512 GB depolama alanı gibi özelliklere sahip olacağı iddia edilen yeni cihazın, Ekim ayı civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bununla birlikte Galaxy Z Fold 4 modelinin çıkışından kısa bir sonra satışa sunulacak telefonun, katlanabilir cihaz segmentinde daha ucuz bir alternatif olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim