Anlık Bildirim

Google Lens artık internet bağlantısı olmadan çeviri yapabiliyor

Arama devi Google, Lens uygulamasına çevrimdışı çeviri özelliği ekledi. Popüler uygulama artık internet bağlantısı olmadan da gerçek zamanlı çeviri yapabiliyor.

Google Lens artık internet bağlantısı olmadan çeviri yapabiliyor Tam Boyutta Gör

Google Lens, 2017 yılında tanıtılmış ve başlangıçta Pixel telefonlara özel olarak sunulmuştu. Ancak uygulama 2018 yılı itibarıyla tüm Android cihazlar için kullanılabilir hale geldi.

Arama devi Google, akıllı telefon kamerası veya fotoğraf kullanarak gördüklerinizi aramanıza ve anlık çeviri yapmanıza olanak sağlayan uygulama için önemli bir güncelleme yayınladı.

Google Lens artık internet bağlantısı olmadan da çeviri yapabiliyor. Yeni özelliği kullanabilmek için sadece gerekli dil paketini akıllı telefonunuza indirmeniz yeterli.

Google Lens artık internet bağlantısı olmadan çeviri yapabiliyor Tam Boyutta Gör

Yeni sürüm Google Play Store'da

Çevrimdışı çeviri, çevrimiçi versiyonla aynı şekilde çalışıyor. Kullanıcılar, akıllı telefon kameralarını yabancı dildeki yol tabelalarına ve diğer yazılara doğrultarak gerçek zamanlı çeviri yapabiliyorlar.

İnternete bağlı durumdayken çeviri yaptığınızda, çevrilen metnin herhangi bir bölümünü kopyalayabiliyorsunuz. Ancak çevrimdışı sürümde sadece metnin tamamını kopyalamanıza izin veriliyor. Google Lens'in en son sürümünü Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim