Anlık Bildirim

WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği iki ay içerisinde sunulmaya başlanacak

Mark Zuckerberg ve WhatsApp başkanı Will Cathcart, yaptıkları açıklamalarla yakında platforma dahil edilecek özellikleri açıkladılar. Açıklanan özellikler arasında çoklu cihaz desteği de bulunuyuyor.

WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği iki ay içinde sunulacak Tam Boyutta Gör

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir süredir konuşulan çoklu cihaz desteğinin çok yakında ekleneceğini duyurdu. Çoklu cihaz desteğinin yanı sıra platforma Bir Kez Görüntüle ve Kaybolan Sohbetler gibi özelliklerin de platforma dahil edileceği açıklandı.

Dört cihaza kadar destek sunulacak

WaBetaInfo'ya konuşan Zuckerberg, çoklu cihaz desteğinin yakında uygulamaya dahil edileceğini söylerken WhatsApp başkanı Will Cathcart, kullanıcıların bir hesap ile dört cihaza kadar bağlanabileceğini açıkladı. Ayrıca Zuckerberg: "Telefonunuzun pili bitse bile tüm mesajlarınızın ve içeriğinizin cihazlar arasında düzgün bir şekilde senkronize edilmesini sağlamak büyük bir teknik zorluktu ancak bunu çözdük ve yakında kullanıma sunmayı dört gözle bekliyoruz!" dedi.

Kullanıcılar, Bir Kez Görüntüle özelliği ile Instagram ve Snapchat'te olduğu gibi otomatik olarak silinmeden önce alıcının bir kez görüntüleyebildiği mesajlar, fotoğraflar ve videolar görebilecek. Ayrıca yaklaşan Kaybolan Sohbetler ile kullanıcılar, tüm sohbetleri belirlenen bir süre sonra mesajların otomatik olarak silineceği bir moda dönüştürebilecekler.

iPad'lere özel bir WhatsApp sürümünün de çalışmalar dahilinde olduğunu belirten Cathcart, yeni özelliklerin önümüzdeki iki ay içerisinde WhatsApp'ın beta sürümüyle kullanıma sunulmaya başlanılacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim