Anlık Bildirim

Google Mesajlar, uzun süredir beklenen bir özelliğe kavuşuyor

Google Mesajlar uygulaması artık kullanıcıların sistem ayarlarından değiştirmelerine gerek kalmadan konuşma sayfasında yazı boyutunun ayarlanabilmesine olanak tanıyan yeni bir özelliğe kavuşuyor.

Google Mesajlar'a yazı boyutu ayarlama özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Arama motoru devinin kısa mesaj uygulaması Google Mesajlar, yeni bir özelliği platforma dahil ediyor. Platform, uygulama içerisinde yakınlaştırma ve uzaklaştırma hareketi ile yazı boyutunu ayarlayabilme özelliğine kavuşuyor.

Mesajlar'da yazı boyutu ayarlama

Geliştiricilerin düzenli olarak güncellediği Google Mesajlar kısa bir süre önce uçtan uca şifreleme desteği kazanmıştı. Şimdi ise uygulamaya, sistem genelindeki ayarlara gitmeden konuşmalar sayfasında yazı boyutunu ayarlayabilme özelliği geliyor.

Kullanıcılar, konuşmalar sayfasında ekranda yakınlaştırma hareketi yaparak yazı boyutunu büyütebilecek ve tam tersi bir hareketle de boyutu küçültebilecek.

Yeni özellik, kullanıcılara sunulmaya başlandı ancak şirket tarafından özelliğin kullanım kapsamı henüz bildirilmedi. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre özellik, uygulamanın v8.3.026 ve üzeri sürümüne sahip cihazlarda kullanılabiliyor.

Mesajlar Mesajlar Mesajlar Mesajlar Google LLC Haberleşme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim