Anlık Bildirim

Google Pixel 4 beklentileri karşılayamadı

Arama devi Google'ın büyük umutlarla piyasaya sürdüğü Pixel 4 büyük hayal kırıklığı yarattı. Akıllı telefonun satış performansı beklentilerin altında kaldı.

Google Pixel 4 beklentileri karşılayamadı Tam Boyutta Gör

Google'ın ana şirketi Alphabet bu hafta 2019'un dördüncü çeyreğine ait mali sonuçlarını açıkladı. Finansal raporda Google'ın donanım ürünlerinin kesin satış rakamları hakkında herhangi bir veri sağlanmadığı için Alphabet yöneticileri bu konuda pek açık konuşmuyorlar.

Ancak donanım satışlarından elde edilen gelirin geçen yıl düştüğünü kabul ettiklerini belirtelim. Alphabet CEO'su Sundar Pichai bir basın toplantısında Google Nest Mini ve Nest Hub Max ürünlerinin iyi bir tatil dönemi geçirdiğini söyledi. Ayrıca, geçen yıl Google Pixel 3a serisi oldukça iyi sattı.

Google Pixel 4 beklentileri karşılayamadı Tam Boyutta Gör

Google Pixel 4 satışları düşük

Pichai, Google Pixel 4'ün satışları hakkında ise iyi bir şey söylemedi. Sadece şirketin hala mükemmel kullanıcı deneyimi sunmaya ve satış pazarını genişletmeye odaklandığını ifade etti. Yabancı basın, Pixel 4 serisinin satışlarının şirketin beklentilerini karşılamadığını ve akıllı telefonun piyasaya sürülmesinden bu yana istenilen ilgiyi görmediğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim