Anlık Bildirim

Pixel 6'da sorunlar bitmiyor: Ekranda oluşan çatlaklar üretim hatası olabilir

Çıkışı ile beraber ekran çatlama sorunlarını beraberinde getiren Pixel 6 hakkında kullanıcı şikayetleri artıyor. Yaşanan sorunları kabul eden Google, araştırmaya başladığını söyledi.

Google, Pixel 6'nın ekran çatlama sorununu araştırıyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Google Pixel 6 serisi çıkışı ile farklı sorunları beraberinde getirdi. ABD, Kanada ve diğer bölgelerde telefon hakkında şikayetler artarken, Reddit ve resmi forumlardaki kullanıcılar tarafından sinyal düşüşü ve ağ kaybolma sorunları bildiriliyor.

Ekran çatlakları meydana geliyor

Telefonda ortaya çıkan bir diğer sorun ise ekran tarafında bulunuyor ve Pixel 6 ve Pro modeline sahip kullanıcılar, telefonun ön camında sebepsiz yere çatlaklar oluştuğunu söylüyor. Bununla birlikte Corning Gorilla Glass Victus'a sahip iki modelin yanlarında veya köşelerinde görünmeye başlayan bu çatlaklara, ne yazık ki ekran koruyucu kullanmakta çözüm getirmiyor.

Telefonda yaşanan ekran sorununun ön camda oluşan baskı ve sıcaklık değişimlerinden kaynaklandığını söyleyebiliriz ancak çatlakların kesin nedeni hala gizliliğini korumakta. Kullanıcılar tarafından bildirilen sorunları kabul eden Google, kendisinin de araştırma yürüttüğünü bildirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim