Anlık Bildirim

Pixel 6’da yeni sorun: Telefonun şarjı bittiğinde parmak izi sensörü bozuluyor

Kısa bir süre önce piyasaya çıkan Pixel 6 serisinde sorunlar bitmiyor. Reddit'de paylaşım yapan kullanıcılar, telefonun şarjı tamamen bittiğinde parmak izi sensörünün devre dışı kaldığını söylüyor.

Pixel 6 serisinde parmak izi sensörünü bozan yeni sorun bulundu Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google, kendi özel Tensor işlemcisine ev sahipliği yapan Pixel 6 telefon serisini kısa bir süre önce piyasaya sürdü. Telefonlar hakkında yavaş çalışan parmak izi şikayetleri artarken, kullanıcılar tarafından yeni bir sorun daha ortaya çıktı.

Pilin tükenmesi sensörü devre dışı bırakıyor

Reddit’de açılan bir konuya göre birden fazla kullanıcı, Pixel 6 serisi telefonların pilinin tamamen bitmesi ile beraber parmak izi sensörünün devre dışı kaldığını söylüyor. Bazı kullanıcılar ise, devre dışı kalan parmak izi sensörünün telefon yeniden başlatıldıktan sonra bile düzelmediğini dile getirdi. Telefonun yavaş çalışan parmak izi sensörünün tasarım gereği olduğunu söyleyen Google, yeni sorunu da resmi olarak kabul ettiğini duyurdu.

Fabrika ayarlarına sıfırlamanın bilinen tek çözüm yolu olduğu söylenirken, yeni paylaşılacak bir güncellemeye kadar Pixel 6 serisi telefon sahiplerinin şarjlarına dikkat etmeleri gerektiğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim