Anlık Bildirim

En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro

DxOMark, yakın bir zamanda tanıtılan Google Pixel 8 Pro'yu test etti. En iyi ekrana sahip Android cihaz seçilen Google Pixel 8 Pro, kamera testinde de en iyi Android olmayı başardı.
Google Pixel 8 Pro, en iyi kameraya sahip Android telefon seçildi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Google'ın yeni telefonu Google Pixel 8 Pro, yakın zamanda ekranı ve yetenekleri açısından DxOMark tarafından test edilmişti ve sonuçlar, Pixel 8 Pro'nun renk doğruluğu ve dış mekan görünürlüğüyle bir akıllı telefondaki en iyi ekrana sahip olduğunu göstermişti.

Google Pixel 8 Pro, en iyi ekranın yanı sıra en iyi kameraya sahip Android cihaz oldu

DxOMark, yakın bir zamanda Google Pixel 8 Pro'nun kamera performansı sonuçlarını da yayınladı. Pixel 8 Pro'daki üçlü arka kamera kurulumu etkileyici puanlar elde ederek onu Android amiral gemilerindeki en yüksek puanı alan kamera oldu.

Google Pixel 8 Pro, en iyi kameraya sahip Android telefon seçildi Tam Boyutta Gör
OIS'li 50 MP birincil sensör, 5X optik yakınlaştırma yapabilen OIS'li 48 MP telefoto lens ve 48 MP ultra geniş lensten oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip Google Pixel 8 Pro, DxOMark'ın kamera skor tablosunda 153 puan alarak154 puan alan iPhone 15 Pro Max'in hemen arkasında listelendi.

DxOMark'ın testinde Pixel 8 Pro ile çekilen görüntülerde cihazın neredeyse hiç deklanşör gecikmesi olmadan doğal cilt tonlarını tutarlı bir şekilde koruduğu ve hem normal kamerada hem de telefoto lenste iyi miktarda ayrıntıyı koruduğu da görüntülendi.

Kaynakça https://www.dxomark.com/google-pixel-8-pro-camera-test https://www.mysmartprice.com/gear/google-pixel-8-pro-camera-dxomark/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13114 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, Google Pixel 8 Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim