Anlık Bildirim

Google Asistan artık gelen aramanın acil olup olmadığını soracak

Google, en yeni özellikleri Pixel serisi akıllı telefonlarına ekliyor. Bu yeni özelliklerin birisi sayesinde Google Asistan artık gelen aramanın acil olup olmadığını arayana sorabilecek.
Google Asistan gelen aramanın acil olup olmadığını soracak Tam Boyutta Gör
Google, ilk olarak bu ayın başlarındaki Made by Google etkinliğinde duyurduğu özelliği devreye almaya başlıyor. Artık Google Asistan'ı kullanarak bir kişiden gelen aramanın acil olup olmadığını sorabilmek mümkün olacak. Bu özellik, öncelikle dolandırıcı veya bir ürünü pazarlamak amacıyla arayanlar için etkili olacak.

Google Asistan, aramanın aciliyetini tespit edecek

Pixel telefonlar, yıllardır Google Asistan'ın "Screen Call" özelliğini kullanarak, gelen aramaları adınıza konuşturup arayanın kim olduğu ve ne istediği gibi detayları öğrenme imkanı sunuyor. Bu yöntem, bilinmeyen numaralardan gelen istenmeyen aramaları filtrelemek için son derece etkili bir çözüm sunuyor.

Google Asistan gelen aramanın acil olup olmadığını soracak Tam Boyutta Gör
Bu özellik eğer kişi listenizde halihazırda kayıtlı birisi tarafından arandığınızda çok da etkili olmuyordu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için gelen arama ekranına "Acil olup olmadığını sor" olarak görünen bir seçenek ekleniyor. Bu seçeneğe dokunulduğunda arkadaşınız ya da aile üyeniz Google Asistan tarafından biraz daha dostça karşılanıyor ve aramanın acil olup olmadığını kontrol ediyor.

Daha önce olduğu gibi, Asistan arayan kişinin yanıt olarak söylediklerini yazıya döküp görüntülerken, Telefon uygulaması daha fazla bilgi istemek için dokunulabilir seçenekler sunuyor. Bu özellik ilk olarak Pixel 8 tanıtım etkinliğinde gösterilmiş ve şirket özelliğin yakında kullanıma sunulacağını doğrulamıştı. Özellik ilk olarak Pixel 8’e gelse de önceki modellere de gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim