Anlık Bildirim

Google, Play Store'da uygulama karşılaştırma özelliğini test ediyor

Play Store'da bir uygulamayı indirmeden önce benzer uygulamalarla karşılaştırma yapmanızı sağlayacak yeni bir özellik test ediliyor. Bu özellik ile isteğinize uygun uygulamayı bulmanız kolaylaşacak

Google, Play Store'da uygulama karşılaştırma özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Çoğu alışveriş uygulamaları veya platformları, kullanıcıların satın alma işlemi öncesinde ürün veya hizmetleri karşılaştırma seçeneği sunuyor. Şimdiye kadar uygulamaları karşılaştırmak için böyle bir hizmet yoktu ancak Google bu durumu değiştirmek istiyor gibi görünüyor.

Android Police tarafından keşfedilen test özelliğine göre Google, kullanıcıların Play Store'dan bir uygulamayı indirmeden önce benzer uygulamaları doğrudan karşılaştırmalarına olanak tanıyarak bilinçli bir karar vermelerini sağlamak istiyor.

Play Store'da uygulama karşılaştırma

Android Police'e göre "Uygulamaları karşılaştır" bölümü, sayfanın alt kısmına yakın tek tek uygulama listelerinde görünüyor ancak şu anda birkaç popüler medya oynatıcıyla sınırlı görünüyor.

Görünüşe göre yeni özellik; çevrimdışı oynatma, derecelendirmeler, indirme sayısı, görsel kalite, kullanım kolaylığı, kontroller ve belirli bir uygulamanın içerik yayınlayıp yayınlamayacağı gibi şeylere göre karşılaştırma yapacak.

Uygulamaları karşılaştırmak, kullanıcıların bir uygulamadaki çeşitli özellikleri doğrudan karşılaştırmalarına ve buna göre hangisini indireceklerine karar vermelerine olanak tanıyacağı için yararlı bir özellik olacak.

Özellik şu an için test aşamasında olduğu için henüz özelliğin Play Store'a gelip gelmeyeceğine dair bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim