Anlık Bildirim

Google Podcasts’in web sürümü açıldı

Android'de uzun süredir kullanımda olan Google Podcasts uygulaması, sonunda web sürümüne kavuştu. podcasts.google.com adresinden dilediğiniz podcast’leri dinleyebileceksiniz.
Google Podcasts’in web sürümü açıldı Tam Boyutta Gör

Apple cephesinde dahili Podcast’ler uygulaması podcast dinlemeyi sevenlerin ilk tercihi oluyor. Ancak Android’de uzun süre üçüncü taraf kişiler tarafından kullanıma sunulan podcast uygulamaları kullanılıyordu. Her ne kadar sundukları farklı özelliklerle bu uygulamalar oldukça beğenilse de ekosistemin parçalı halde olmasına sebebiyet veriyordu. Google Podcasts uygulamasının yayınlanması ile bu dağınıklık son bulmuştu. Bugün ise Google Podcasts’in web sürümü de açıldı.

Temiz bir deneyim

podcasts.google.com adresinden ulaşabileceğiniz Google Podcasts web sürümü, aynı Android uygulamasında olduğu gibi oldukça sade ve anlaşılır bir ara yüze sahip. Dinlemek istediğiniz podcast’i, arama kısmından hemen bulabileceğiniz gibi, En popüler podcast’ler, Trend podcast’ler vb. farklı kategoriler arasından size uygun olanları keşfedebilirsiniz.

Podcast’ler için hazırlanan oynatıcı da sitenin geneline benzer şekilde oldukça sadece. Buna rağmen oynatıcı üzerinden 30 saniye ileri/geri alma, 0.5x ile 3x arasında oynatma hızı ayarlama gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. İleride hem arayüz hem de oynatıcı daha fazla özellikle donatılacaktır.

Podcast yayınları son dönemde git gide popüler hale geliyor. Örneğin ülkemizden Anadolu Ajansı ve Hürriyet gibi medya kurumları da yakın zamanda podcast yayınlarına başladığını duyurdu. Birkaç gündür kullanımda olan Google Podcasts web sürümü de sesli yayınların yaygınlaşması için yardımcı olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim