Anlık Bildirim

Google, şimdiden iPhone 15 ile dalga geçmeye başladı

Google, yayınladığı son reklam videosuyla yaklaşan iPhone 15 modelleriyle dalga geçti. "Spa Day" olarak paylaşılan videoda Apple'ın USB-C'ye yeni geçecek olması alaycı dille eleştiriliyor.
google apple iphone 15 ile dalga geçti Tam Boyutta Gör
Google, Apple ile dalga geçmekten vazgeçmiyor. #BestPhonesForever serisine eklenen yeni videoda iPhone ile Pixel telefon yan yana sohbet ediyor ve iPhone’un eksik kaldığı yanlar bir kez daha kullanıcılara hatırlatılıyor. Ayrıca asıl etkinliğin Apple Wonderlust değil, 4 Ekim Pixel etkinliği olacağına dikkat çekiliyor.

Reklamda iPhone ile Pixel telefon, havlular ve mumlar arasında bir spada dinlenirken, birbirleriyle sohbet ederken tasvir ediliyor. iPhone, etkinliklerin eskisi gibi olmadığından bahsederek Android telefonların yeteneklerine değiniyor. Eski fotoğrafları canlandırmak, bilinmeyen aramaları yapay zeka ile yanıtlamak, mesajları canlı çevirmek gibi iPhone, kendinde olmayan özellikleri sıralıyor ve Apple’ın da bir sürprizi olduğunu söylüyor. Pixel’in ne gibi? sorusuna yanıt malum: USB-C şarj.

Google, Pixel 8, Pixel Watch ve fazlasını tanıtacağı Pixel etkinliğine atıfta bulunarak “4 Ekim’e kadar keyfinize bakın” sloganıyla videoyu sonlandırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40005 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, iPhone 15 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim