Anlık Bildirim

Google Stadia'ya bir darbe daha: Ürün müdürü şirketten ayrıldı

Google'ın stream ederek oyun oynamamızı sağlayan hizmeti Google Stadia'dan bir kötü haber daha geldi. Şirketin ürün müdürü Google'dan ayrıldı.

Google Stadia'ya bir darbe daha: Ürün müdürü şirketten ayrıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan Google, bildiğiniz gibi her yıl farklı teknolojik atılımlar yapıyor. Bu atılımları arasında tutan bazı projeleri olduğu gibi bir süre sonra rafa kaldırdıkları projeleri de oluyor. Google'ın stream ederek oyun oynama fırsatı sunan teknolojisi google Stadia ise rafa kaldırılma aşamasına doğru ilerliyor gibi duruyor.

The Information, geçtiğimiz saatlerde Google Stadia Başkan Yardımcısı ve Ürün Müdürü John Justice'in şirketten ayrıldığını açıklayan bir rapor yayınladı. Bu rapor daha sonrasında 9to5 tarafından doğrulandı. Google, 9to5'e "John'un artık Google'da çalışmadığı doğru. Bir sonraki adımında ona başarılar diliyoruz." açıklamasında bulundu.

John Justice, Stadia'nın arka planındaki önemli isimlerden birisiydi. Ne yazık ki ayrılma sebebi belli değil. Ancak bu ayrılığın da Stadia için kötü bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Stadia geçtiğimiz aylarda birinci parti oyun stüdyolarını kapattıklarını ve artık yalnızca üçüncü partilerin oyunlarını yayınlayacaklarını açıklamıştı.

Bu yıl içerisinde Stadia'ya 100'den fazla oyun gelmesi bekleniyor. Servisin geleceği her ne kadar parlak durmasa da Google bir süre daha yatırım yapmayı düşünüyor gibi duruyor. Stadia henüz ülkemizde erişime açık değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim