Anlık Bildirim

Google TV çoklu kullanıcı desteği kazandı

Google TV akıllı televizyon platformu yeni güncelleme ile çoklu kullanıcılara göre kişiselleştirme imkanı ve ortam modunun zenginleştirilmesi özelliklerini kazandı.

Google TV kullanıcı desteği

Hayatına Chromecast cihazına bir ara yüz olarak başlayan Google TV bugün akıllı televizyonlar için komple bir işletim sistemi haline geldi. Gelecek yıl Android TV platformunun yerini alması beklenen Google TV gelişmeye devam ediyor. 

Google TV yeni güncellemeler

Android TV platformuna göre daha sade ve anlaşılabilir bir ara yüz sunan Google TV yeni döneme hazırlık için kullanışlı özellikler kazanıyor. Bunlardan birisi çoklu kullanıcıya destek sunmak.

Google TV bugüne kadar tek bir hesaba yönelik davranış tanıma ve öneriler hazırlama gibi işlemler yerine getiriyordu. Yeni güncelleme ile diğer ev üyeleri de ayrı ayrı kişiselleştirilmiş ayarlar ve öneriler alabilecek. 

Diğer taraftan bekleme konumunda ekranı kaplayan ortam modu da geliştiriliyor. Müzik ve fotoğraf albümünden ziyade üçüncü taraf uygulamalardan hava durumu, haber gibi bilgi kartları da ekrana getirilecek. Şimdilik bu güncellemeler ABD kullanıcılarına sunuluyor. Ayrıca Google TV kablosuz kumanda ara yüzü de Google Home uygulamasına gelecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim