Anlık Bildirim

Google Workspace güncelleniyor: İşte gelecek yenilikler

Google, Gmail’de güncellenen makine öğrenimi modelleri sayesinde daha iyi arama önerileri sunuyor. E-posta servisi şimdi, son aramaları kullanarak daha iyi sonuçlar verecek.
google workspace güncelleme Tam Boyutta Gör
Google, Gmail web uygulamasında arama sonuçlarını iyileştirmek için kullanıcıların arama etkinliklerini dikkat aldıklarını söylüyor. Şirket, bu şekilde arama sonuçlarının daha alakalı ve bağlamsal hale geleceğini belirtiyor.

G Suite ve Workspace'e gelecek yenilikler

Google, Gmail dışında Google E-Tablolar, Dokümanlar ve Slaytlar uygulamasını kullananlara yönelik de güncelleme sunuyor. Kullanıcılar, Google Meet görüşmesine katıldıklarında artık elektronik tabloları, sunumları, belgeleri diğer katılımcılarla daha kolay paylaşabilecek. Görüşmeye katılan tüm kullanıcılara erişim izni verilebilecek veya belli kullanıcılara açılabilecek. Ayrıca tüm kullanıcılar belge, elektronik tablo veya sunum üzerinde ortak çalışabilecek.

Google, Gmail ve diğer uygulamalara gelecek bu güncellemeleri ilerleyen haftalarda Workspace ve G Suite kullanıcılarına sunacağını söyledi. Worspace kullanıcıları, 1TB ücretsiz depolama alanından faydalanabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim