Anlık Bildirim

GTA 5'in yeni nesil versiyonu 4K 60FPS geliyor

PlayStation Almanya sayfasında yer alan bilgilere göre GTA 5'in yeni nesil versiyonu 4K çözünürlük ve 60 FPS hız vadediyor. Yeni nesil GTA 5 önümüzdeki Kasım ayında yayınlanacak.

GTA 5'in yeni nesil versiyonuna 4K 60FPS dopingi Tam Boyutta Gör

GTA 5'in merakla beklenen yeni nesil versiyonundan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. PlayStation Almanya blog sayfasında yer alan ifadelere göre oyun PlayStation 5 konsollarda 4K çözünürlük ve 60 FPS hız deneyimi sunacak. Xbox tarafında ise henüz bir bilgi yok ancak en azından Series X için PS5 ile aynı çözünürlük ve kare hızını bekleyebiliriz.

PlayStation Almanya sayfasında, yeni nesil güncellemesiyle birlikte oyuncuların GTA 5'i hiç olmadığı kadar akıcı ve kaliteli bir şekilde deneyimleyebileceği belirtilmiş. GTA 5 önceki nesil konsollarda 1080p/30FPS'de çalışıyordu. Konsol oyuncuları böylece ilk kez 60 FPS GTA 5 deneyimi yaşamış olacak.

GTA 5 yeni nesil versiyonu 11 Kasım'da PS5 ve Xbox Series X|S konsolları için yayınlanacak. Rockstar, yeni nesil versiyonunun grafik ve kare hızı güncellemeleri haricinde ayrıca oyuna bazı yeni içerikler de getireceğini açıklamıştı. Bu yeni içeriklerin GTA Online'da bazı araç güncellemeleri gibi küçük yeniliklerden oluşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11327 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5, gta 5 yeni nesil versiyonu ve
2 etiket daha rockstar games Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim