Anlık Bildirim

GTA Online, The Last Dose güncellemesiyle beş yeni hikaye görevi alacak

16 Mart'ta yayına sunulacak Los Santos Drug Wars: The Last Dose isimli güncelleme ile birlikte GTA Online, beş yeni hikayeye kavuşacak ve Los Santos Uyuşturucu Savaşları hikayesi sona erecek.
GTA Online, gelecek güncellemeyle beş yeni hikaye görevi alacak
Rockstar Games, geçtiğimiz Aralık ayında GTA Online'da Los Santos Uyuşturucu Savaşları'nı paylaşmıştı. Yakın bir zamanda ise şirket, GTA Online'ın yaklaşan içeriğiyle ilgili ayrıntıları paylaştı. The Last Dose güncellemesinin bir parçası olarak oyun, Los Santos Uyuşturucu Savaşları hikayesini tamamlamak için bazı yeni görevler alacak.

The Last Dose güncellemesi, 16 Mart'ta piyasaya sürülecek

Rockstar Games, GTA 6'yı geliştirmeye odaklanırken GTA Online'ı unutmayarak Last Dose güncellemesi ile oyuna daha da fazla yeni içerik getirecek. 16 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC'deki tüm GTA Online oyuncularına sunulacak Los Santos Drug Wars: The Last Dose güncellemesi ile oyuna beş yeni hikaye gelecek ve  Los Santos Uyuşturucu Savaşları hikayesi sonlanacak.

GTA Online, gelecek güncellemeyle beş yeni hikaye görevi alacak Tam Boyutta Gör
Yeni hikaye görevlerinde ise Dr. Isiah Friedlander, finalde ortalığı kasıp kavurmak için mücadeleye geri dönerken Los Santos'un yasadışı uyuşturucu ticareti ile ilaç endüstrisi arasındaki gizemli bağlantıyı ortaya çıkaracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim