Anlık Bildirim

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Steam'e gelebilir

Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition piyasaya sürüldüğünde grafiksel hatalar yüzünden çokça eleştirilmişti. Bu eleştiriler Grove Street Games ve Rockstar Games'e pahalıya patladı.
Grand Theft Auto The Trilogy The Definitive Edition Tam Boyutta Gör
Yaklaşık yirmi yıldır bilgisayar platformunu seven oyuncular için hizmet veren Steam, Grand Theft Auto serisinden de oldukça yararlanıyor. Rockstar Games'in yakın gelecekte GTA: The Trilogy – The Definitive Edition'ı Steam'e getirmek için gerekli adımları atma olasılığı var.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition için olası Steam hamlesi  

Steam konfigürasyonunun 1.04.5 güncellemesinin bir parçası olarak oyunun PC versiyonundaki Engine.ini dosyasına dahil edildiği ortaya çıktı. Rockstar Games'in bu hamlesi eğer düşünüldüğü gibi bu yapımı Steam isimli platforma getirmek ise oyunun grafiksel ve oynanışsal bakımdan çeşitli iyileştirmeler ile yenilenmesi gerekiyor.

Eğer eleştiriler dikkate alınmazsa oyuncular Rockstar Games ve GTA: The Trilogy – The Definitive Edition'ı geliştiren stüdyo unvanını taşıyan Grove Street Games'i çok ağır bir şekilde eleştiri yağmuruna tutulabilir.

Grand Theft Auto The Trilogy Tam Boyutta Gör
Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas üçlemesi ile şansını bir kez daha denemek isteyen Rockstar Games 1.06 güncellemesiyle bazı grafiksel ve yazılımsal hataları ortadan kaldırdığını açıkladı.

1.04.5 güncellemesindeki ilgili gelişmenin bu yapımları gerçekten de Steam'e GTA: The Trilogy – The Definitive Edition başlığı altında getirip getirmeyeceği henüz belli değil. Zira ne geliştirici firmadan ne de ana firmadan bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapıldı.

Kaynakça https://www.nashvillechatterclass.com/gta-the-trilogy-might-arrive-on-steam-very-soon/55573/ https://twistedvoxel.com/gta-the-trilogy-early-build-screenshots/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim