Anlık Bildirim

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 08: Two Dots

Haftalık mobil oyun önerilerimizin sekizincisinde iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde yayınlanan bulmaca türünde başarılı bir oyun öneriyoruz: Two Dots.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 08: Two Dots Tam Boyutta Gör

Mobil oyunlarda bildiğiniz gibi ücretsiz oyunlar çok rahat bulunuyor ancak bu ücretsiz oyunların neredeyse tamamı sahte ücretsiz. Yani ücret almadıkları için yaklaşık 20 saniyede bir ya reklam çıkıyor karşınıza ya da oyun size oyun içi bir eşya satmaya çalışıyor. Ücretli oyunlar da ülkemizde kur sebebiyle pahalıya satılıyor Bugün önereceğimiz oyunda görece karşınıza az reklam çıkartan ancak bunları görmezden görebileceğiniz güzellikte bir oyun.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini PlayDots’un yaptığı bulmaca oyunu Two Dots, oynanış açısından Candy Crush’ı andıran ancak tasarım ve görsellik konusunda göze daha hoş gelen ücretsiz bir oyun. Oyunda anlamsız reklamlar yok ancak bu demek değil ki bu oyunu reklam çıkmadan oynayabilirsiniz. Oyun belirli sürelerle karşınıza “Bunu satın alır mısın?”, "Bak ne kadar da güzel hem de indirimde.” gibi uyarılar çıkarıyor karşınıza. Ama dediğim gibi bunları görmezden gelmek çok rahat. Ayrıca oyunu oynadığım süre boyunca bir kez bile bir şey satın alma hissiyatı yaşamadım. Yani ücretsiz oyunlar açısından en rahatlardan biri olduğunu söyleyebilirim.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 08: Two Dots Tam Boyutta Gör

Oyun ücretsiz oyunlara göre çok daha az reklam içeriyor. Tasarımları ve oynanışı da fazlasıyla keyifli. Bu yüzden mobil cihazı olan herkese rahatlıkla öneriyorum. Uyumadan önce, işe gidip gelirken veya istediğiniz her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun. Bulmacaların zorluğu da fazlasıyla iyi. Hem sıkmıyor hem kolay değil. Ayrıca oyun içerisinde ara ara farklı oyun türleri de geliyor. Bunlar da fazlasıyla keyifli.

Two Dots: Brain Puzzle Games Two Dots: Brain Puzzle Games Two Dots: Brain Puzzle Games Two Dots: Brain Puzzle Games Games Ücretsiz 559 MB

Two Dots Two Dots Two Dots Two Dots PlayDots Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim