Anlık Bildirim

HarmonyOS hızla yayılıyor: Bir haftadan kısa sürede 10 milyon cihaza yüklendi

Geçtiğimiz hafta kendi geliştirdiği işletim sistemi HarmonyOS'u tanıtan Huawei, yazılımın kısa sürede 10 milyon cihaza ulaşmasını pasta ile kutladı.

HarmonyOS hızla yayılıyor: Bir haftadan kısa sürede 10 milyon cihaza yüklendi Tam Boyutta Gör

2 Haziran'da Huawei, HarmonyOS 2.0'ı ve bu işletim sisteminin desteklediği ilk cihazları tanıttı. Şirket şimdi ise, Android rakibinin yaklaşık 10 milyon akıllı telefona yüklendiğini bildirdi ve bu gelişmeyi bir pasta keserek kutladı.

Önümüzdeki yıl için hedef 12.3 milyar cihaz

Huawei, yıl sonuna kadar 360 milyon cihazın HarmonyOS'u çalıştırmasını bekliyor ve gelecek yıl için plan ise 12.3 milyar cihaz. Ancak, HarmonyOS'un ev aletlerinde ve arabalarda (çeşitli mobil cihazlara ek olarak) kullanımını hesaba katarsak, bu planın uygulanması oldukça gerçekçi görünüyor. Huawei'nin ayrıca 1.2 milyon geliştiricinin HarmonyOS ekosistemine katılmasını beklediğini de belirtelim.

HarmonyOS hızla yayılıyor: Bir haftadan kısa sürede 10 milyon cihaza yüklendi Tam Boyutta Gör

Şu anda, HarmonyOS 2.0 esas olarak akıllı telefonlar için mevcut. Mate 40, P40, Mate 30 serisi ve MatePad Pro tabletlerde de kullanılmakta. En son verilere göre, HarmonyOS 2.0'ın Huawei P30, Honor 30 ve Honor V30 için dahili beta testi bu ay başlayacak ve bu akıllı telefonlar için genel beta Temmuz ayında yayınlanacak.

Kaynakça https://news.mydrivers.com/1/762/762392.htm https://news.mydrivers.com/1/762/762374.htm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20494 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim