Anlık Bildirim

HarmonyOS iki ayda 50 milyon kullanıcı sayısına ulaştı

Çinli teknoloji devi Huawei'nin, bundan iki ay önce tanıttığı HarmonyOS işletim sistemi, 50 milyondan fazla cihaza yüklendi. Şirketin hedefi yıl sonuna kadar 300 milyon cihaz.

HarmonyOS iki ayda 50 milyon kullanıcı sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör

HarmonyOS 2.0 yüklü cihazlarda kullanıcı sayısı bir ayda ikiye katlandı. İki aydan biraz daha uzun bir süre önce tanıtılan Huawei'nin gelişirdiği işletim sisteminin ikinci versiyonu, şimdiden 50 milyondan fazla cihaza kuruldu.

Hedef yıl sonuna kadar 300 milyon cihaz

Çin haber kanalı CCTV News'e göre, bu rakam 6 Ağustos'ta kaydedildi ve 29 Temmuz itibariyle HarmonyOS 2.0'ın 40 milyondan fazla aktif kullanıcısı vardı. Bu, işletim sisteminin sekiz gün içinde 10 milyon cihaza kurulduğu anlamına geliyor. Şirket burada durmaya niyetli değil ve sistematik olarak hedefine doğru ilerliyor diyebiliriz. Zira Huawei bu yılın sonuna kadar HarmonyOS 2.0'ı, 300 milyondan fazla cihaza yüklemeyi planlıyor.

HarmonyOS iki ayda 50 milyon kullanıcı sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör

Şu anda, Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, nova 5i, Mate 10 Porsche Design, nova 4, nova 4e, Mate RS Porsche Design ve ayrıca Honor X10, 30S, X10 Max, 30 Youth Edition ve Play4 akıllı telefon modellerinin sahipleri HarmonyOS işletim sistemini kurabilmekte. Önümüzdeki aylarda ise Huawei, HarmonyOS 2.0'ı Mate 9 ve P10 akıllı telefonlarında kullanıma sunmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9202 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim