Anlık Bildirim

Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız

ABD yaptırımları sonrasında cep telefonu bölümü ağır yara alan Huawei, bu pazardan çekilme niyetinde değil. Şirketin hedefi liderliğe oynamak.

Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız Tam Boyutta Gör

Huawei, tüm zorluklara rağmen akıllı telefon pazarından ayrılmayacağını kamuoyuna duyurdu. Ayrıca, Huawei başkan yardımcısı Hu Houkun, Huawei akıllı telefonlarının önümüzdeki birkaç yıl içinde pazara liderlik edeceğini iddia ediyor.

Bu yıl Mart ayında Hu Houkun, geçen yıla kıyasla cep telefonu işinin büyük bir darbe aldığını söyledi. Mevcut yıla bakıldığında, belirsiz tedarik durumu nedeniyle, Huawei'nin cep telefonu pazarındaki ilerlemelerini tahmin etmek zor. Ancak Huawei'nin her yıl piyasaya sürmeyi planladığı amiral gemisi modelinin, planlandığı gibi satışa çıkacağı kesin.

Huawei P50'nin 5G versiyonu henüz yok

Mali raporun yayınlanmasıyla ilgili bir basın toplantısında, Huawei Tüketici Genel Müdürü Yu Chengdong, "ABD yaptırımının 5G özellikli Huawei akıllı telefonların piyasaya sürülmesini kısıtladığını ve 5G çiplerinin yalnızca 4G olarak kullanılabilecek hale geldiğini" söyledi.

Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce duyurulan Huawei P50 serisi, 5G'yi desteklemiyor ve yalnızca 4G bağlantısı sunuyor. Huawei P50 serisi, beşinci nesil ağlar için destek sunmayan Snapdragon 888 ve Kirin 9000 yonga setlerinde iki versiyona sahip. Bunun etkisi zaten piyasada kendini gösteriyor. P50 serisinin piyasaya sürülmesinden bu yana, Huawei Mate 30 ve Mate 40 gibi daha eski 5G özellikli modellerin fiyatları arttı.

Birçok kullanıcının eski 5G modellerini, yeni 4G modellerinden daha fazla tercih ettiğini söylemek mümkün. Çinli üreticinin 2022'de 5G sorununu çözmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10848 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p50 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim