Anlık Bildirim

HarmonyOS, Nisan ayında akıllı telefonlar için kullanıma sunuluyor

Huawei'nin mobil işletim sistemi HarmonyOS, Nisan ayında akıllı telefonlara geliyor. Çinli şirketin hedefi işletim sistemini bu yıl 300 ila 400 milyon cihaza ulaştırmak.

HarmonyOS, Nisan ayında akıllı telefonlar için kullanıma sunuluyor Tam Boyutta Gör

Huawei, kendi geliştirdiği HarmonyOS 2.0 işletim sisteminin önümüzdeki Nisan ayında akıllı telefonlar için yayınlanacağını açıkladı. Çinli şirket ayrıca dün tanıtılan katlanabilir Mate X2'nin ilk yükseltme grubunda yer alacağını ifade etti.

Firma henüz HarmonyOS 2.0 güncellemesi alacak cihazların tam listesini yayınlamadı. Ancak bu haberimizde internete sızdırılmış bir ön liste mevcut. Yeni işletim sisteminin uyumlu olduğu işlemcileri ise buradan görebilirsiniz.

Bu yıl 300-400 milyon cihaza ulaşması hedefleniyor

Huawei Geliştirici Konferansı 2020 etkinliğinde tanıtılan HarmonyOS 2.0 sadece akıllı telefonları değil aynı zamanda akıllı saatleri, akıllı ev aletlerini, araç sistemlerini, TV'leri vb. gibi bir çok elektronik cihazı destekliyor.

Şirket geçtiğimiz yılın Aralık ayında geliştiriciler için HarmonyOS 2.0 mobil beta sürümünü yayınlamıştı. Ayrıca yeni işletim sistemi P40'ta çalışırken görüntülendi. Huawei, HarmonyOS'u bu yıl 300 ila 400 milyon cihaza kurmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim