Anlık Bildirim

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'tan ilk bakış videosu geldi

Eğlence sektörünün en popüler markalarından birisi olan Harry Potter'ın oyuncu kadrosu 20. yıl özel etkinliği için 1 Ocak'ta toplanıyor. İlk video da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'tan ilk video

Eğlence sektörünün en popüler markalarından biri olan, üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen Harry Potter'ın oyuncuları bildiğiniz gibi yeniden bir araya geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu özel içerikten ilk video geldi.

Videoya baktığımızda ne yazık ki yine içerik hakkında detay göremiyoruz. Serideki bazı oyunculara aynı filmlerde olduğu gibi bir mektup gittiğini görüyoruz. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Bu özel içerik 1 Ocak'ta Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın 20. yılı şerefine HBO Max'te yayınlanacak.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts İlk Bakış

Başta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere birçok isim Hogwarts setine dönecek. Şu an için açıklanan isimler şöyle: Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart ve Evanna Lynch. Ayrıca ilk iki filmin yönetmeni Chris Columbus da bu özel içerikte bulunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim