Son dönemde abonelik servisleri giderek öne çıkmaya başladı. Masa üstü oyunlar, mobil oyunlar, içerik servisleri, müzik servisleri derken Harry Potter efsanesi de kendi abonelik servisi ile hayranlarının karşısına çıktı.
Wizarding World Gold neler sunuyor?
Harry Potter birden fazla markaya lisans verdiği için abonelik kapsamında geniş bir yelpaze yer alıyor. Bu bakımdan diğer içerik aboneliklerinden biraz daha farklı olduğunu söyleyebiliriz.
Harry Potter abonelik servisi seriye özel interaktif bir internet platformu hazırlayan Wizarding World tarafından yönetiliyor. Wizarding World Gold adındaki abonelik Wizarding World ve Warner Bros. hediyeleri barındırıyor.
Abonelik kapsamında 7 e-kitaba erişim, yeni sahne arkası videolar serisine erişim, koleksiyon rozetleri ve özel etkinliklere öncelikli bilet satın alabilme hakkı yer alıyor. Wizarding World ve Platform 9¾ platformunun fiziksel mağazalarında indirimler ve Warner Bros stüdyolarının Londra ve Hollywood mağazalarında yine indirimler söz konusu.
Yine paket içerisinde özel kılıfı olan kişiselleştirilmiş ve interaktif özellikli bir günlük yer alıyor. Keys and Curios adındaki günlük içerisinde Hogwarts dahil Harry Potter evrenindeki gelişen olaylar ile bunların sihir basınına yansımaları konu ediniliyor. Ayrıca kullanıcılar da deftere not alabiliyor.
Defterdeki zengin gerçeklik simgeleri ile uygulama üzerinde pek çok gizli içeriği açmak mümkün. Uygulama ayda bir yeni içeriklerle yenileniyor. Wizarding World Gold aboneliği yıllık 75$ olarak açıklandı.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya Yüzde 93’ü maden sahası olan il “TEMA Vakfı'nın 2019 yılından bu yana sürdürdüğü ruhsat haritası çalışmaları kapsamında, 29 ilde altın, gümüş, kömür ve bakır gibi IV. Grup maden ruhsatlarının yoğunluğu incelendi. 29 ilin yüzölçümünün ortalama %67'sinin bu madenlere ruhsatlandırılmış durumda. Gümüşhane'nin %93'ü, Kütahya'nın ise %92'si IV. Grup madencilik ruhsatlarıyla kaplanmış. Yaptığımız çalışmada sadece IV. Grup maden faaliyetlerine baktık. Bu oranlara kum, mermer, taş ocakları dahil değil.” https://gazeteoksijen.com/turkiye/1985den-beri-30-kez-degistirildi-en-tehlikeli-maden-kanunu-teklifi-tbmmde-gorusulecek-244899 Maden çıkartacağız diye, özellikle kömür, Memleketin 4 1 tarafı yıllardır talan edilmekte. İnsanlar üretimden ve yaşam alanlarından koparılmakta. Güncel durum: https://www.gazetepencere.com/gundem/ankarada-zeytinleri-icin-nobet-tutan-koyluler-aclik-grevi-karari-aldi-665635h
anasını satayım dünyadaki bütün rezervler bizim toprakları es geçmiş ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya