Anlık Bildirim

Hasselblad kameralı OnePlus 9 Pro'nun görüntüleri yayınlandı

OnePlus yeni amiral gemisi telefonlarını Mart ayında tanıtmayı planlıyor. Şirketin çok yakında duyuracağı OnePlus 9 Pro'nun Hasselblad imzalı kamerayla geleceği ortaya çıktı.

Hasselblad kameralı OnePlus 9 Pro'nun görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

YouTuber Dave Lee, henüz resmiyet kazanmayan OnePlus 9 Pro'nun görüntülerini yayınladı. Amiral gemisi telefonun prototipindeki en dikkat çekici detay kamera ünitesinin üzerinde Hasselblad yazması.

Nokia ve Sony'nin kamera konusunda ZEISS ile iş birliği yaptığını hatırlıyoruz. Huawei ise bir süredir Leica ile çalışıyor. Görünüşe bakılırsa OnePlus artık İsveçli dev Hasselblad'den destek alacak.

Hasselblad kameralı OnePlus 9 Pro'nun görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

OnePlus 9 Pro'nun arka tarafındaki dikdörtgen kamera ünitesinde ana sensör, ultra geniş açılı lens ve telefoto kamera yer alıyor. Dördüncü kamera derinlik sensörü veya makro kamera olabilir.

120 Hz kavisli ekran

Ön panede bizi sol üst köşesinde selfie kamerası için bir delik bulunan kavisli ekran karşılıyor. Sızdırılan fotoğraflara bakılırsa panel Quad-HD+ çözünürlüğü destekleyecek ve standart olarak 120 Hz'de çalışacak. Pil ömründen tasarruf etmek isteyenler 60 Hz'de kullanabilecek.

Hasselblad kameralı OnePlus 9 Pro'nun görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

OnePlus 9 Pro'nun Qualcomm Snapdragon 888 işlemciden güç alması bekleniyor. Amiral gemisi telefon 65W kablolu ve 45W kablosuz şarj desteğine sahip 4.500 mAh pille gelecek. OnePlus 9 serisinin önümüzdeki ay tanıtılacağı söyleniyor.

Kaynakça https://www.youtube.com/watch?v=3iLT6iDu8Ds https://www.phonearena.com/news/oneplus-9-pro-5g-hands-on-leak-hasselblad-camera-partnership_id129962 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim