Anlık Bildirim

Hasselblad kameralı OnePlus 9'un ultra geniş açılı kamera performansı paylaşıldı

OnePlus yeni akıllı telefonlarını önümüzdeki günlerde tanıtacak. Çinli şirketin CEO'su, OnePlus 9'un gelişmiş ultra geniş açılı kamerasının yeteneklerini gösteren örnek bir fotoğraf paylaştı.

Hasselblad kameralı OnePlus 9'un ultra geniş açılı kamera performansı paylaşıldı Tam Boyutta Gör

OnePlus markası 23 Mart'ta yeni OnePlus 9 serisini tanıtacak. Çinli şirket yeni akıllı telefonlarında İsveçli Hasselblad ile birlikte geliştirdiği kamera sistemine yer vereceğini açıklamıştı. Hal böyle olunca beklentiler de arttı.

OnePlus CEO'su Pete Lau, OnePlus 9'un kamera yeteneklerini ortaya koyan birkaç fotoğraf yayınladı. Seri kapsamında piyasaya sürülecek en az bir modelde 50 megapiksel Sony IMX766 görüntü sensörü içeren ultra geniş açılı kamera yer alacak.

Hasselblad kameralı OnePlus 9'un ultra geniş açılı kamera performansı paylaşıldı

Kenarlarda minimum distorsiyon

Paylaşılan fotoğraflar gelişmiş ultra geniş açılı kameranın çekim başarısına odaklanıyor. Ultra geniş sensörlerle ilgili temel sorun görüntünün kenarlara doğru bozulması. Ancak OnePlus 9 ile çekilen fotoğrafta (aşağıda) minimum distorsiyon olduğu görülüyor.

Hasselblad kameralı OnePlus 9'un ultra geniş açılı kamera performansı paylaşıldı

Gelen son bilgilere göre Çinli şirket 23 Mart'ta düzenleyeceği etlinlikte üç yeni akıllı telefon tanıtacak. Bu modellerin OnePlus 9, Pro ve 9E olması bekleniyor. OnePlus 9 serisiyle ilgili tüm detayları öğrenebilmemiz için biraz daha sabretmemiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim