Anlık Bildirim

HBO Max'in yıl sonu beklentileri yükseldi; 2022'de en az 10 özel film gelecek

AT&T'nin sahibi olduğu yeni video akış platformu HBO Max'in 2021'in ikinci çeyrek istatistikleri paylaşıldı. Önümüzdeki yıl HBO Max'e en az 10 farklı özel film gelmesi bekleniyor.

HBO Max'in yıl sonu beklentileri ve 2022 planları açıklandı Tam Boyutta Gör

Netflix'in popülerleşmesinin ardından bildiğiniz gibi birçok büyük şirket kendi video akış platformunu açmaya başladı. Son video akış platformlarından biri de HBO Max. Geçtiğimiz günlerde de HBO ve HBO Max'in 2021 ikinci çeyrek istatistikleri açıklandı.

2021'in ikinci çeyreği verilerine göre şirket bu çeyrekte 2.85 milyon HBO/HBO Max abonesi kazandı. Bu sayılarla birlikte HBO/HBO Max'in toplam müşteri sayısı 67.5 milyonu geçmiş durumda. Bu da son bir yılda 12 milyonluk bir artış anlamına geliyor.

Ayrıca son çeyrekteki yükselişin ardından AT&T'nin HBO/HBO Max abone beklentileri de yükseldi. Normalde bu yıl sonunda 67-70 milyon aboneye ulaşması beklenen platformun artık 70-73 milyon aboneye ulaşması bekleniyor. 

2022'de En Az 10 Film

Bildiğiniz gibi bu yıl Warner Bros, filmlerini aynı gün hem sinemalarda hem de HBO Max'te yayınlama kararı almıştı. Bu karar 2022 yılı için geçerli olmayacak. Ancak yine de 2022 yılında HBO Max'e özel en az 10 film yayınlanacağı açıklandı. Bizim gibi HBO Max'in olmadığı ülkelerde nasıl bir yayın politikası izleyecekleri ise belli değil. Ayrıca 2022 yılında sinemalarda yayınlanan Warner Bros filmlerinin de 45 gün sonra HBO Max'e geleceği açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim