Anlık Bildirim

HBO Max, RTÜK'ten yayın hakkı lisansını aldı

Geçtiğimiz aylarda ülkemizdeki çalışmalarını durduruğu haberleri çıkan HBO Max'in, RTÜK'ten yayın hakkı için lisansını aldığı açıklandı.                          

HBO Max, RTÜK'ten yayın hakkı lisansını aldı Tam Boyutta Gör

Disney Plus'ın da ülkemizde erişime açılmasıyla birlikte bildiğiniz gibi gözler HBO Max'e dönmüştü ancak geçtiğimiz aylarda HBO Max'in ülkemizdeki çalışmalarını durdurduğu açıklanmıştı. Şimdi ise güzel bir haber geldi diyebiliriz.

HBO Max Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, HBO Max'in RTÜK'ten lisansını aldığını açıkladı. Bu da demek oluyor ki HBO Max, Türkiye planlarına devam ediyor. 

Platformun bu yıl içinde erişimine açılacağına dair söylentiler vardı ancak şu an için çok da gerçekçi durmuyor diyebiliriz. Ancak yine yıl sonunda bir sürprizle de karşılaşabiliriz.

Şu an için HBO Max tarafında işler iyi gitmediği için ülkemiz özelinde birçok içeriği göremeyebiliriz ancak yine de gelecek olması güzel bir haber. Elbette bir diğer merak edilen konu da fiyatı ancak şu an için bir şey söylemek bir hayli zor. Disney gibi çok düşük bir fiyatla girme ihtimalinin çok olmadığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7292 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hbo max, Türkiye Haberleri ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim