Anlık Bildirim

HBO'nun popüler dizisi Westworld iptal edildi

HBO'nun en popüler dizilerinden biri olan Westworld, dördüncü sezonunun ardından iptal edildi. Normalde beşinci sezonun final olması düşünülüyordu.                 
HBO'nun popüler dizisi Westworld iptal edildi Tam Boyutta Gör
Game of Thrones'un finalinin yaklaştığı dönemde yayın hayatına başlayan; konusu, oyuncuları ve bütçesiyle yeni Game of Thrones mu olacak sorularını sorduran Westworld'den geçtiğimiz saatlerde kötü haber geldi.

Westworld İptal Edildi

İlk sezonuyla büyük başarı yakalayan ancak arkasından gelen sezonlarla hem kitleyi hem de kalitesini kaybeden Westworld iptal edildi. Normalde beşinci sezonuyla final yapması planlanan dizi son sezonu beklemeden iptal edildi.

Geçtiğimiz aylarda dördüncü sezonu yayınlanan dizi, yine ilk sezonun başarısına yetişemedi diyebiliriz. İlk sezonda tüm dünyada konuşulan ve etki bırakan dizi ne yazık ki bu popülerliğini kaybetmişti ve kendine has bir kitleyle yola devam etmeye başlamıştı.

HBO'dan şu anda en çok beklenen iki yapım şüphesiz House of The Dragon ve The Last of Us dizileri. Westworld yapımcıları ise şu anda Fallout oyunundan uyarlama bir dizi geliştiriyor Amazon için.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9838 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
westworld, hbo ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim