Anlık Bildirim

Henry Cavill'ın kadroda olduğu Mass Effect dizisi geliyor olabilir

The Witcher ve Superman gibi karakterlerle tanıdığımız Henry Cavill, yeni bir gizli projede bulunduğunu söyledi ve bu proje Mass Effect gibi duruyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Henry Cavill'ın kadroda olduğu Mass Effect dizisi geliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Mass Effect'in dizisi veya filmi geliyor olabilir. 

Witcher ve Superman rolleri ile tanınan son dönemin popüler oyuncularından biri olan Henry Cavill, geçtiğimiz saatlerde Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta kendisine makyaj yapılıyor gibi duruyor ve elinde de bir kağıt var ancak kağıt tam olarak okunmuyor. Hery Cavill açıklama kısmında ise gizli bir projede olduğunu söylüyor.

Henry Cavill'ın kadroda olduğu Mass Effect dizisi geliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Elbette elinde tuttuğu kağıdın gizemi internette sadece birkaç saat sürdü. GamePressure ve IGN isimli siteler Focus Magic isimli bir program kullanarak görseli netleştirdi. Görselde ise Mass Effect evreninden tanıdığımız isimler bulunuyor: Tuchanka, Shepard, Cerberus ve Admiral Daro'Xen gibi.

Büyük bir ihtimalle Mass Effect dizisi yolda diyebiliriz. Henry Cavill da kadroda. Henry Cavill'ın oynayacağı rol için hemen akla Komutan Shepard gelse de kendisini başka bir rolde görebilme ihtimalimizi de unutmayalım. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim