Anlık Bildirim

Hitman III, Xbox Series X'te PS5'e göre daha iyi çalışıyor

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından biri olan Hitman III'ün performans testleri paylaşıldı. Paylaşılan sonuçlara göre Hitman III, Xbox Series X'te PlayStation 5'ten daha iyi çalışıyor.

Hitman III, Xbox Series X'te PS5'e göre daha iyi çalışıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini IO Interactive'in yaptığı Hitman serisinin yeni oyunu Hitman 3 çıkışını gerçekleştirdi. Yayınlanan inceleme puanlarına bakıldığında fazlasıyla sevilen bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Performans anlamında da gayet iyi ancak Xbox Series X'te daha iyi.

Digital Foundry tarafından yapılan performans testleri sonucunda, oyunun farklı platformlardaki perfomanslarını daha net bir şekilde görebildik. Öncelikle şunu söylemek lazım, oyun her platformda gayet iyi çalışıyor. Paylaşılan sonuçlara göre ise platformlar arası bazı farklar var.

Testlere göre Microsoft'un bu nesildeki amiral gemisi Xbox Series X, oyunu doğal 4K çözünürlükte çalıştırırken fiyat perfomans ürünü olan Xbox Series S ise 1080p'de çalıştırıyor. Xbox Series X'in asıl rakibi PlayStation 5 ise oyunu 1800p'de çalıştırıyor. Ayrıca detaylara baktığımızda ise Xbox Series X'in PlayStation 5'ten daha iyi bir gölge kalitesi sunduğunu da görebiliyoruz. 

Son olarak oyun bu nesil için çıkartılan 3 konsolda da yani Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5'te de sabit 60 FPS olarak çalışıyor. Eski nesil konsollarda ise sabit 30 FPS. Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games) için erişilebilir durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11050 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hitman 3, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim