Anlık Bildirim

2023'ün beklenen oyunlarından Hogwarts Legacy için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı

Oyunseverler tarafından merakla beklenen Hogwarts Legacy için uzun bir oynanış videosu paylaşıldı. Yeni video, oyunun açık dünya ve savaş mekaniklerine detaylı bir bakış fırsatı sunuyor.
Hogwarts Legacy için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Avalanche Software ve Portkey Games tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon RPG oyunu Hogwarts Legacy için uzun bir oynanış videosu paylaşıldı. Yeni video, oyunun en çok merak edilen özelliklerine farklı bir bakış sunuyor. 

Hogwarts Legacy Oynanış Videosu

Paylaşılan videonun ilk bölümünde kullanıcıların Hogwarts dışında diğer köylere ve görevlere seyahat etmek için kullanabileceği süpürge ve uçuş sistemi yer alıyor. Ayrıca bu bölümde mevsimlerin değiştiğini de görüyoruz. Açık dünyayı aynı filmlerde olduğu gibi uçarak gezmenin oldukça keyifli göründüğünü söyleyebiliriz. 

Hogwarts Legacy için paylaşılan videoda en dikkat çeken bölüm ise Karanlık Sanatlar Savaş Arenasına yolculuk yapılan orta kısım. Bu bölüm oyunda yer alacak büyülere ve savaş dinamiklerine detaylı bir bakış sunuyor diyebiliriz. Videonun son kısmında ise sihir büyüleriyle özelleştirilebilen İhtiyaç Odası yer alıyor. Burada kullanıcılar oda içerisinde yer alan eşyaları diledikleri gibi değiştirebilecekler.

Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PC, Xbox Series X/S ve PS5'e, 4 Nisan'da Xbox One ve PS4'e ve 25 Temmuz'da Nintendo Switch'e çıkış yapacak. Yaklaşan yapım, dikkat çeken grafikler ve ayrıntılar ile Harry Potter evrenini oyuncular ile buluşturacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim